DETAILS COMING SOON

Energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi jólétet találsz benne. A Nia beindítja a test öngyógyító folyamatait, miközben a gondolkodó elménket elcsendesíti. Kortól, nemtől és fizikai állapottól függetlenül művelhető, nincs kezdő vagy haladó szint. Magabiztos testtudatosságot épít és miközben a tested üzenetét figyeled, átlibbenhetsz saját korlátaidon...könnyedén, mosolyogva, táncolva, mezítláb, erőlködés nélkül.


A Niát egy amerikai házaspár hozta létre, kilenc mozgásforma egyesítésével alakította egy sajátos, keleti filozófiával átitatott nyugatias stílusú tánccá. A taekwondo, a tai chi, az aikido, a jazztánc, a modern tánc, a Duncan-tánc, valamint a jóga és a terápiás célú Feldenkrais-módszer és az Alexander-technika képezi a Nia tartópilléreit.

Niázás közben, összesen 52 táncmozdulatot variálunk az egyszerűen lekövethető koreográfiákban, szabadtáncos elemekkel, lélekmelengető világzenei dalokra.

Amikor niázunk, céllal mozgunk és a mozgás közben megélt élményeink alapja az érzékelés. Elkötelezett Nia táncosok tapasztalják, hogy izmaik és izületeik erősek, rugalmasak; jobb az erőnlétük, egyensúly- és komfortérzetük, ami a megnövekedett mozgástartományból ered; megnövekedett a légzéskapacitásuk és hangerejük, ami a mozgást kísérő hangadásnak köszönhető, és kapcsolatuk önmagukkal, testükkel mélyebb, elfogadóbb és ítélkezésmentes.

A Nia egyfajta híd test és lélek között. Mozgás, gyakorlat és életforma... a Tested Szerint!

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

zsarnoczky.hu © 2022 I Minden jog fenntartva! 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!