Rólam

Életem a karrierem

Zsarnóczky Zsanett vagyok, sportoktató, Kék Öves Nia Tanár, Nia FreeDance oktató, a Nia mamának és babának óratípus megalkotója, a Magyar Nia Egyesület társalapítója (korábbi főtitkára), babahordozási segítő, szuverén anya, közgazdász.


Zsarnóczky Zsanett vagyok, sportoktató, Kék Öves Nia Tanár, Nia FreeDance oktató, a Nia mamának és babának óratípus megalkotója, a Magyar Nia Egyesület társalapítója (korábbi főtitkára), babahordozási segítő, szuverén anya, közgazdász.

2015-ben letten Fehér Öves, 2017-ben lettem Kék Öves Nia tanár. 2015-ben kezdtem el külföldön, úttörőként Bulgáriában tanítani a Niát a Szófiában élő külföldi és bolgár anyukáknak, 2017-től pedig Budapesten adok Classic Nia és Nia mamának és babának (korábbi nevén Hordozós Nia) órákat. Jelenleg Kispesten a KMO-ban (2017 óta) és Hegyvidéken a MoMSport-ban tartok személyes órákat, illetve online is.

Hivatásom a tanítás, a tudásmegosztás, a tánc, a játék, az öröm felfedezése, az önismereti fejlődés és mindezek megosztása az arra befogadókkal. Tánctanárként célom az, hogy a jól-léten alapuló életmódot megmutassam a keresőknek és 

inspiráljam őket mozdulataimmal, interakcióimmal, életmódommal, a mindennapokban megtett életigenlő döntéseimmel. Célom, hogy táncosaimat meginvitáljam az örömbe és felszabadultságba,a testi-lelki-szellemi jól-lét harmóniájába, egy tudatos létállapotba. Ebben a létállapotban érezzük, hogy adott pillanatban mi a legjobb a testünknek, érzelmeinknek, elménknek. Ez az, amikor tudatosan kapcsolódunk az életerőnkhöz, vitalitással teliek vagyunk a táncteremben és azon kívül is.

Szeretném, ha az óráimon úgy éreznéd magad, mintha egy fészekben lennél. Egy olyan befogadó, nyitott, meleg és puha közegben, ahol önmagad tudsz lenni, ahol mozdulataid és jelenléted által ki tudod fejezni érzelmeidet, elmesélheted sztorijaidat, anélkül, hogy bárki is ítélkezne feletted. Teret és időt biztosítok számodra, hogy önmagad légy, beindulhassanak öngyógyító folyamataid fizikai és energetikai szinteken is. Egy fészek, ahol a fiókák biztonságban érzik magukat, szabadok, kreatív felfedezésekben vannak és megtalálják a kiteljesedéshez vezető útjukat.

Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.

zsarnoczky.hu © 2022 I Minden jog fenntartva! 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!